0493/679.730       Armand Maclotlaan 3, 3600 GENK

Verbeteren van microstimulatie met vacustep

Vacuümtherapie en cellulite

Kleine bultjes of kuiltjes op uw billen? Cellulite, wie heeft er geen last van?

Er zijn 2 soorten cellulite:

Enerzijds cellulite door een verstoorde vethuishouding, door bijkomen en weer afvallen of veranderingen in hormonen zoals bij een zwangerschap en anderzijds cellulite te wijten aan een slechte microcirculatie (bloedsomloop).

Een slechte microcirculatie en bloedsomloop is de voornaamste oorzaak van vet- en vochtophopingen in de probleemzones. Vet, vocht en afvalstoffen komen door de slechte bloedsomloopop plaatsen vast te zitten waar de circulatie niet goed verloopt. Dit is een vicieuze cirkel, want dit veroorzaakt opnieuw verstoppingen waardoor er opnieuw vet, vocht en afvalstoffen bijkomen.

Resultaat een slappe huid en cellulite (ook wel sinaasappelhuid genoemd).

Wat is Vacustep?

Vacustep is een soort cocon met een step erin waar je via een deurtje in kan. Je krijgt een speciaal rokje aan zodat de onderdruk in het apparaat zijn werk kan doen. Dit zorgt dat de bloedvaten onder lichte spanning komen te staan waardoor er meer ruimte is om het bloed, afvalstoffen en vetten terug in de aders te laten circuleren.

Door op een matige intensiteit te gaan bewegen (60% van je max. hartslag; dit is iets wat je makkelijk kan volhouden) en de wisselende druk, verbrandt je makkelijk 30 tot 35gram puur vet. Een sessie duurt slechts 24 minuten en wordt 2 tot 3 x per week aangeraden.

 

ste^p

Resultaten?

beurt 1 tot 6: nog even volhouden; het duurt even om je lichaam aan het werk te zetten. Je voelt nog geen resultaat.

beurt 7 tot 12: de huid wordt steviger. Het is mogelijk dat de cellulite al lichtjes wegtrekt. Er is meetbaar resultaat in omtrek! De werking begint.

beurt 13 tot 20: Naarmate de kuur vordert, zullen de bloedvaatjes beter ingroeien en zal het proces versnellen. Drink zeker voldoende water zodat de afvalstoffen ook weg kunnen! Wellicht ben je meer dan een kledingmaat minder!

Is uw cellulite nog niet weg? Iets wat al jaren hardnekkig erger is geworden is op 1,2,3 niet opgelost. Heb geduld en blijf 2 x per week trainen. De volhouder wint!

 

Voordelen van Vacustep

  • Weinig tijd? Reeds 2 trainingen per week van 24 minuten zijn voldoende om resultaat te behalen
  • Verbetering van de microcirculatie (bloedsomloop)
  • Vermindering van cellulite
  • Vermindering in omvang
  • Verbetering conditie
  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen

Jolien : ” Ik ben bij Body Boutique begonnen met een onzeker gevoel, maar dat onzeker zijn is snel omgeslagen. In alles wat ik deed, kreeg ik de beste ondersteuning. Het mag gezegd worden: jullie zijn een topteam. Ik kan nu al blij zeggen dat ik 2 kledingmaten minder heb en me zoveel beter voel in mijn vel!”

Naast de vele centimeters is Jolien 10 kg afgevallen in 3 maanden tijd. Supergoed gedaan, Jolien!

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons

Doe onze Lifestyle test en maak kans op een waardebon van €50