Pilates

Wat is Pilates?

In de jaren 20 van de vorige eeuw ontwikkelde de Duitser Joseph Pilates, deze bewegingsvorm.

Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse. Het powerhouse omvat de buikspieren, de onderrug en de bilspieren. Doormiddel van een aparte ademhalingstechniek komt het powerhouse bij elke oefening aanbod, waardoor dit ervoor gaat zorgen dat er minder lichamelijke klachten.

Uniek bij Body Boutique is dat u ook groepslessen met apparatuur kan volgen. De reformer is een specifiek toestel waarmee je meer dan 500 verschillende oefeningen kan doen.

Voor wie is Pilates?

Pilates is voor iedereen geschikt, zowel voor mannen als voor vrouwen. Voor mensen met zowel soepele of stramme spieren. Met Pilates brengen wij jouw lenigheid op een ander niveau.

Zwangerschapspilates

Ben jij reeds 12 weken zwanger en wil je blijven bewegen dan is Pilates de oplossing om je voor te bereiden op de bevalling en het sneller recupereren van het lichaam.

Voordelen

• Weinig tijd? Reeds 1 training per week is effectief.

• Helpt vaak bij rug -en nekklachten.

• Maakt de geest leeg.

Personal coach

Drukke agenda? Specifieke klachten?  Dan is personal training voor jou de beste keuze. Instructeur Niki stemt de les af op jouw behoeften.

Niki Hendrikx maakte kennis met Pilates op een fitnessbeurs in Nederland. Ze ging hiervoor 12 jaar geleden een opleiding volgen en merkte meteen zelf dat dit bijzondere effecten had op geest en lichaam. Ook clubleden waren direct enthousiast door diverse voordelen, o.a. beter slapen.  Ze is zich hierdoor in Pilates gaan verdiepen en geeft inmiddels 10 jaar instructeursopleidingen om de boodschap verder te verspreiden.

 

niki

Tip!

Optimaal resultaat behalen met je groepstrainingen? Volg eerst een aantal personal trainingen om je eigen sterktes en zwaktes te ontdekken.

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van Tips & Promoties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!