Figuurcorrectie

Geniet weer van je lichaam en het leven!

“Na vele diëten vulde ik begin januari de lifestyle test van Body Boutique in. Daaruit volgde een enthousiast telefoontje en persoonlijk gesprek.

Dit voedingsprogramma op maat bleek zoveel meer te zijn. Ik leerde nieuwe variaties en combinaties kennen. Allemaal even lekker! Het enthousiasme en de motivatie van mijn coach Niki werd één van de rode draden doorheen mijn afvalrace. De kilo’s vlogen eraf, ik werd weer een energieke mama en voelde mij beter dan ooit! De complimentjes van kindjes, familie en vrienden deden me volhouden. Zelfs tijdens mijn vakantie is het mij gelukt omdat ik ook bewuster heb leren eten en verstandigere keuzes heb leren maken. Ik vind dit heel belangrijk omdat ik nu in een fase kom waarin ik mijn gewicht wil behouden en dus zeker niet meer wil vervallen in mijn oude gewoontes. Eigenlijk ben ik stiekem een beetje trots op mezelf 🙂

Body boutique is dan ook zo anders dan een klassieke fitnessclub. De huiselijke sfeer, de betrokkenheid en motivatie van Niki en Ivo zorgen ervoor dat ik steeds met veel goesting ga!”

– Anoniem, sinds haar start nu ruim 28 kilo lichter!

 

Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel. Met reeds 24 jaar ervaring heeft Niki Hendrikx steeds een passende oplossing voor jou, zowel op vlak van voeding als beweging!

Vacustep

Dit is geen gewone step! Voor dit apparaat krijg je een speciaal pak aan waardoor vacuumtherapie in actie schiet, terwijl jij 24 minuten aan je conditie werkt! Intensief omwille van de vacuumtherapie, dus een beetje beginconditie is hier wel aan te raden. Naast conditietraining merk je hier op dat je na 10 beurten centimeters verliest!

Fit Bodywrap

Nieuw uit Amerika! Als eerste in Europa! Verbruik al relaxerend 1400kcal per uur! Naast het relaxerend effect ook ideaal om gewicht te verliezen door het detox- en afterburn effect. Je krijgt er een zachte huid van, cellulite vermindert. Reeds zichtbaar resultaat na 5 beurten.

Goede resultaten bij reumapatiënten op vlak van pijnvermindering.

Voedingsadvies op maat

Heb je niet veel tijd, maar ben je vastberaden om kilo’s af te vallen?

Wij helpen jou met een weekschema met een boodschappenlijstje en (makkelijke) receptjes in de stijl die jij wenst.

Wij werken niet met proteinedieet of ketotoestanden. Gezonde uitgebalanceerde voeding geeft het beste resultaat op lange termijn.

Ontdek hoe jij moeiteloos gemiddeld een kilo per week kan afvallen, zonder hongergevoel en doenbaar voor het hele gezin!

Vacubike infrared

Iets comfortabeler dan onze vacustep, omdat je kan fietsen, heeft dit toestel naast vacuumtherapie ook nog infraroodtherapie! Dit zorgt voor een extra effect naar de diepere huidlagen. Ideaal toestel als je op een comfortabele manier wil sporten en afslanken! Onze ervaring: na 10 beurten ben je gemiddeld 1 kledingmaat minder! Geen spierpijn, ook goed bij reuma en fibromyalgie!

Check ook ons aanbod Yoga en pilates

Ben jij het beu om steeds maar nieuwe diëten te testen die toch weer niet werken? Ben jij die eentonige shakes en pillen beu? Geloof jij in de kracht van een afslankcoach?

Maak dan een afspraak met één van onze coaches en doe wat Nathalie(-15kg), Stefanie (-15kg), en Carla (-29kg) jou reeds voorgedaan hebben: maak komaf met je kilo’s

  • zonder hongergevoel
  • zonder jojo-effect
  • met variatie in je voeding
  • met een goed humeur!
  • bovendien kan je dit makkelijk combineren met je gezin
  • aanpasbaar voor vegetariërs of vegan
  • ook bij voedsel-allergieën en intoleranties

Vraag hier meer info

shutterstock_401353588

“Echt een aanrader! In mei 2017 begonnen… in september -22kg kwijt en nog steeds kwijt! Ff aanpassen, maar goede hulp van Niki en Ivo… Veel succes!” 

Carmen Coopmans, geschreven op 16 december 2017

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons