Afslanken

Reeds 11 jaar in Genk de place 2 be om jouw streefgewicht te bereiken!

“Na vele diëten vulde ik begin januari de lifestyle test van Body Boutique in. Daaruit volgde een enthousiast telefoontje en persoonlijk gesprek. Een beetje argwanend over het voorstel om powerslim te proberen -want shakes zijn niet aan mij besteed- bleek dit voedingsprogramma zoveel meer te zijn. De keuze is enorm uitgebreid. Er zitten zelfs croissants, koeken en diverse pasta’s in. Allemaal even lekker! Het enthousiasme en de motivatie van mijn coach Diana werd één van de rode draden doorheen mijn afvalrace. De kilo’s vlogen eraf, ik werd weer een energieke mama en voelde mij beter dan ooit! De complimentjes van kindjes, familie en vrienden deden me volhouden. Zelfs tijdens mijn vakantie is het mij gelukt omdat ik ook bewuster heb leren eten en verstandigere keuzes heb leren maken. Ik vind dit heel belangrijk omdat ik nu in een fase kom waarin ik mijn gewicht wil behouden en dus zeker niet meer wil vervallen in mijn oude gewoontes. Eigenlijk ben ik stiekem een beetje trots op mezelf 🙂

Body boutique is dan ook zo anders dan een klassieke fitnessclub. De huiselijke sfeer, de betrokkenheid en motivatie van Niki en Diana zorgen ervoor dat ik steeds met veel goesting ga!”

– Anoniem, sinds haar start nu ruim 28 kilo lichter!

 

Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel. Met reeds 19 jaar ervaring heeft Niki Hendrikx steeds een passende oplossing voor jou, zowel op vlak van voeding als beweging!

Vacustep

Dit is geen gewone step! Voor dit apparaat krijg je een speciaal pak aan waardoor vacuumtherapie in actie schiet, terwijl jij 24 minuten aan je conditie werkt! Intensief omwille van de vacuumtherapie, dus een beetje beginconditie is hier wel aan te raden. Naast conditietraining merk je hier op dat je na 10 beurten centimeters verliest!

Fit Bodywrap

Nieuw uit Amerika! Als eerste in Europa! Verbruik al relaxerend 1400kcal per uur! Naast het relaxerend effect ook ideaal om gewicht te verliezen door het detox- en afterburn effect. Je krijgt er een zachte huid van, cellulite vermindert. Reeds zichtbaar resultaat na 5 beurten.

Goede resultaten bij reumapatiënten op vlak van pijnvermindering.

Styling capsule

Je ligt in een capsule tot 70° met je hoofd uit de warmte. Dit zorgt voor totale ontspanning en meer energie! Door infraroodwarmte wordt je calorieverbranding ondersteund, je huid wordt gereinigd en je lichaam ontgift.

ook hier verzachtende resultaten bij spierpijn en reuma.

Vacubike infrared

Iets comfortabeler dan onze vacustep, omdat je kan fietsen, heeft dit toestel naast vacuumtherapie ook nog infraroodtherapie! Dit zorgt voor een extra effect naar de diepere huidlagen. Ideaal toestel als je op een comfortabele manier wil sporten en afslanken! Onze ervaring: na 10 beurten ben je gemiddeld 1 kledingmaat minder! Geen spierpijn, ook goed bij reuma en fibromyalgie!

Pro Line Bodywrap

Moet je morgen naar een feestje en zit je jurkje nog wat strak? Kom dan snel langs. Deze behandeling van 60 minuten zorgt voor direct merkbaar resultaat! Wetenschappelijk bewezen en gegarandeerd centimeterverlies na 1 behandeling. voor blijvend effect adviseren wij een kuur van 6 beurten en product voor thuisgebruik.

Vacustyler

Vacustyler is een soort ton waar je tot aan je middel in ligt. Er wordt afwisselend gedurende enkele seconden onderdruk en dan weer normale druk gecreëerd. dit werkt als een pomp op je vaten waardoor je afvalstoffen beter gaan circuleren en afgevoerd worden. Dit verhoogt je metabolisme en vermindert cellulite.

Bovendien goede resultaten bij zware benen!

Powerslim voedingsprogramma

Ben jij het beu om steeds maar nieuwe diëten te testen die toch weer niet werken? Ben jij die eentonige shakes en pillen beu? Geloof jij in de kracht van een afslankcoach?

Maak dan een afspraak met één van onze powerslim coaches en doe wat Nathalie(-15kg), Stefanie (-15kg), en Carmen (-22kg) jou reeds voorgedaan hebben: maak komaf met je kilo’s

  • zonder hongergevoel
  • zonder jojo-effect
  • met variatie in je voeding
  • met een goed humeur!
  • bovendien kan je dit makkelijk combineren met je gezin
shutterstock_401353588

“Echt een aanrader! In mei 2017 begonnen… in september -22kg kwijt en nog steeds kwijt! Ff aanpassen, maar goede hulp van Niki en Ivo… Veel succes!” 

Carmen Coopmans, geschreven op 16 december 2017

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons