Vacubike, Vacustep

Vacustep

In slechts 2 keer per week gedurende 24 minuten tijd step je je centimeters weg met de ‘Vacustep’!

Door middel van een speciaal pak ga je in een machine die tot aan je middel luchtledig wordt afgesloten. Door onderdruk in deze cabine gaan je bloed- en lymfevaten openzetten. Opgestapeld vet en afvalstoffen circuleren makkelijker door de opengezette vaten en worden afgevoerd. Je krijgt een strakkere huid en in vergelijking met fitnessoefeningen verlies je nu 4 x meer centimeters!

Reeds zichtbaar resultaat na 10 beurten, bovendien verbetert je conditie aanzienlijk!

Boek hier uw proefsessie vacustep of vacubike

Cellulites en vacuümtherapie

Het is algemeen geweten dat cellulites vaak gepaard gaat met een slechte doorbloeding en opstapeling van afvalstoffen. Wat als we nu die slechte doorbloeding kunnen verbeteren?

Inderdaad… Door middel van Vacustep kunnen we snel, pijnloos en efficiënt cellulites aanpakken.

Is jouw cellulites hardnekkig? in dat geval combineren wij de vacustep met Legattack of Belly-attack. Beide systemen met infrarood die ervoor zorgen dat dieperliggende lagen bereikt worden en je resultaten verdubbelen!

valeria voor:na

-4 x efficiënter dan fitness

-resultaat binnen 1 maand

-snel, efficiënt en veilig!

Je kan bij ons al 2 sessies per week volgen vanaf 149 euro per maand

Vacubike infrared

Aangezien er heel wat mensen zijn die wel wat moeite hebben met vacustep omdat ze nog geen goede conditie hebben op het moment van starten, hebben wij een comfortabeler alternatief: de vacubike.

Deze werkt op dezelfde manier dan de vacustep, maar door de ingebouwde fiets is dit veel comfortabeler voor je gewrichten.

Ook infrarood is in deze toestellen ingebouwd, waardoor je spieren meteen opgewarmd zijn en je achteraf geen last hebt van spierpijn. De infrarood zorgt ook voor een verhoging van je metabolisme.

Je kan al 2 keer per week op de vacubike vanaf 149 euro per maand* 

(* vraag naar de verschillende abonnementsformules afhankelijk van het gewenste resultaat)

Contacteer ons en ontdek welke kuur bij jou past

Contacteer ons