Yoga

Wat is yoga?

Nieuw:

Voor al onze yogasessies werken wij in hele kleine groepen waar er aandacht is voor u als deelnemer met uw eigenheid en mogelijkheden. Onze groepslessen zijn gelimiteerd tot max. 10 deelnemers per sessie.

Yoga is een trainingsvorm, lang geleden ontstaan in India, die fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen verbindt om je lichaam gezonder en sterker te maken. Er zijn verschillende benaderingen van yoga die meer de nadruk leggen op het fysieke aspect, de spieren, andere leggen de nadruk op het mentale aspect en je gevoel.

Hot yoga (bikram)

Hot yoga (bikram) wordt uitgevoerd in een infraroodverwarmde ruimte tot 40°C. Dit zorgt ervoor dat je spieren makkelijker ontspannen, maar heeft ook een sterk ontgiftigend effect. Je verbranding verhoogt tot zelf 48 u na de workout!

Yin yoga

In onze huidige gestresseerde en hectische wereld brengt Yin yoga ons terug in balans. Het is een rustigere, maar daarom niet minder uitdagende, practise waarbij je 3 tot 5 minuten in een houding blijft om zo tot de diepere lagen, het bindweefsel, te geraken. Je verbetert je lenigheid door steeds in een diepere ontspanning te komen.

contacteer mij voor een proefles

(hot) Power yoga (yang)

Power yoga is een actieve les waarbij je fysiek uitgedaagd wordt op een gevarieerde manier. Zowel spierkracht, balans en stretchoefeningen komen hier aan bod. we bewegen met een gelijkmatige, diepe ademhaling en luisteren naar de grenzen van ons lichaam.

Floatfit yoga

Floatfit yoga is een outdoor yoga-workout op ons zwembad en kan enkel doorgaan bij buitentemperaturen boven 20°C. Het onstabiele wateroppervlak zorgt voor een extra uitdaging waarbij je spieren zal voelen die je nog nooit gevoeld hebt!

Yoga is not about touching your toes,

it is what you learn on the way down

Yin yoga is een yogavorm die de laatste jaren aan bekendheid heeft gewonnen. Het is een ideale manier om tot rust te komen of om je lichaam sterker te maken na ziekte of als je al lang niet gesport hebt. Iedereen kan deelnemen aan de les. Ben je depressief of in een burn-out, vind dan in deze les jezelf terug en wordt weer die vrolijke, zelfverzekerde jij!

yin yoga jet

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van Tips & Promoties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!