Ons Team

Niki Hendrikx

Onsportief geboren, kreeg ik op mijn 16de tijdens de wekelijkse aerobicles samen met mijn moeder de microob te pakken. Ik ging mijn eerste opleiding volgen als aerobicinstructeur. Na een heel arsenaal van de daarop volgende opleidingen, de tae bo-rage die massa’s volk naar de sportschool trok, toen nog in bijberoep, besloot ik om mijn job als regentes Frans op te geven. In 2002 richtte ik in Bree “Happy Body”, de afslankstudio met afslankcabines en cellulitesbehandelingen op. Er kwam al snel een groepslessenzaal met 26 spinning fietsen bij en een pilatesruimte met 6 pilatestoestellen. in 2006 heb ik dan de man van mijn leven in Genk ontmoet, waardoor ook de zaak naar Genk verhuisd is. Na de geboorte van onze zoon Yves ging in september 2007 Pilates studio Genk open. 10 jaar later verhuizen wij naar de Armand Maclotlaan waar we kunnen uitpakken met onze opgebouwde expertise…

Diploma’s:

 • AFN basis en gevorderde aerobicdocent (2000)
 • AALO Yoga docent (2005)
 • Peak pilates PPS 1 en 2 (2006)
 • yin yoga docent (2017) 100 hrs
 • Kettlebell trainer level 1
 • power yoga docent (2018) 100 hrs
 • yin yoga docent 200 hrs (2020)

– TCM: meridianenleer

– Myofascial therapie

– yin yoga & qi gong

 • hot yoga teacher (2020)
 • aromatherapie (2022)
 • Wim Hof instructor 2023

Ervaring:

 • Aerobics, tae bo, step, kinderaerobic, streetdance van 1999-2001
 • Uitbater Happy Body wellness Center van 2002 tot 2008
 • Oprichting Pilates Studio Genk in 2007
 • Organisatie Opleidingen pilates instructeurs 2007
 • Uitbreiding Pilates- en Afslankstudio Genk in 2009
 • Verhuis / Oprichting Body Boutique Genk in 2017
foto Niki LinkedIn

Niki Hendrikx

Bezieler / Afslankcoach / Pilates Master trainer / Yoga instructor/ Wim Hof instructeur/

Gepassioneerd door gezonde voeding, efficiënte bewegingsvormen en graag bezig met de nieuwste trends.

Graag nodig ik je uit om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wees welkom!

ivoDSC5990 (2)

Ivo Smeulders

Echtgenoot Niki

Al 17 jaar getrouwd met Niki en er dus mee ingerold.  Aangezien wij bij de zaak wonen, zal je mij hier wel eens tegen het lijf lopen of tegenkomen in een pilatesles.

Bij Ivo kan je ook terecht over info over hoe essentiële oliën jouw leven terug in balans kunnen brengen en een leuke babbel.

shutterstock_551369269

Ilse

Lesgever

Ilse ontdekte pilates reeds in Happy Body Wellness Center te Bree. Ze is daarna mee verhuisd naar Pilates Studio Genk en hier gebleven. Ik heb de opleiding tot pilatesinstructeur gevolgd en hier sta ik nu!

Els Deckers

Els

Lesgever

Na meer dan een jaar als trouwe klant bij Body Boutique, werd ik gevraagd of lesgeven niks voor mij was. Ik zag dat zeker zitten. Ik volgde de cursus yogirya instructeur en kon meteen aan de slag. Ik vind het zalig om mensen een happy uurtje te bezorgen!

IMG_9252

Belinda

Lesgever

Belinda geeft hot yoga , power yoga en yin yoga.  In haar lessen vind je de yogahoudingen terug in een leuke, energieke flow.

shutterstock_758595760

Wij zoeken nog medewerkers!

Solliciteren?

Neem gerust even contact met ons op!

Rhany

Rhany

Mascotte

Als je bij ons binnenkomt, dan zal Rhany wellicht de eerste zijn die je welkom heet. Altijd vrolijk, altijd lief, Rhany is eenieders hartendief!

In loving memory

Billie, 23/8/2004 – 2/7/2023

mascotte2

Nera

Mascotte

Nera is sinds 9 jaar ons zonnetje in huis en brengt positieve energie met zijn gekke capriolen. Ze is altijd vrolijk en komt je hartelijk verwelkomen als ze daarvoor de kans krijgt.

Blijf op de hoogte van Tips & Promoties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!