• header

Vraag nu jouw persoonlijke startinformatie aan bij Body Boutique

Body Boutique in Genk helpt jou die 1e stap zetten. Vraag nu alles (start)informatie aan en ervaar of Pilates en Yoga bij Body Boutique bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Body Boutique ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Justine (54 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Body Boutique​ voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Body Boutique."

Stel niet uit, vraag nu alle (start)informatie aan

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Body Boutique is het alternatief voor fitness in Genk en is dé plek voor Yoga, Pilates en Afslanken. Bij Body Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Nieuws

 • Karma weken bij Body Boutique Genk

  Verbrand calorieën, balanceer jouw lichaam en ziel!

  Lees meer
 • Nieuwe Website

  Welkom op onze nieuwe website, kijk gerust even rond en laat ons weten wat jij ervan vindt.

  Lees meer
Meer nieuws
 • PILATES

  P I L A T E S

  Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse. Het powerhouse omvat de buikspieren, de onderrug en de bilspieren.

  Lees meer
 • YOGA

  Y O G A

  Yoga is een trainingsvorm die fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen verbindt om je lichaam gezonder en sterker te maken.

  Lees meer
 • AFSLANKEN

  A F S L A N K E N

  Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.