• header

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op https://www.bodyboutique.be/. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Body Boutique Genk met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Body Boutique Genk niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Body Boutique Genk garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van Body Boutique Genk via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. Body Boutique Genk wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Body Boutique Genk links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Body Boutique Genk worden aanbevolen. Body Boutique Genk aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Body Boutique Genk niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Body Boutique Genk behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Body Boutique Genk of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Body Boutique Genk behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Nieuws

  • Karma weken bij Body Boutique Genk

    Verbrand calorieën, balanceer jouw lichaam en ziel!

    Lees meer
  • Nieuwe Website

    Welkom op onze nieuwe website, kijk gerust even rond en laat ons weten wat jij ervan vindt.

    Lees meer
Meer nieuws
  • PILATES

    P I L A T E S

    Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse. Het powerhouse omvat de buikspieren, de onderrug en de bilspieren.

    Lees meer
  • YOGA

    Y O G A

    Yoga is een trainingsvorm die fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen verbindt om je lichaam gezonder en sterker te maken.

    Lees meer
  • AFSLANKEN

    A F S L A N K E N

    Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.