• header

Pilates aanbod

Pilates is een trainingsvorm, geschikt voor dames en heren, ontwikkeld door de Duitser Joseph Pilates. Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse: buik, onderrug, bekkenbodem door middel van een aparte ademhalingstechniek.

Pilates kan op diverse vlakken ingezet worden: lenigheid verbeteren, houding verbeteren, versterken van buik- en rugspieren, vermindering van (rug)klachten, verhoging van de weerstand, enz…

Wij bieden naast groepssessies ook prive-trainingen als je een specifiek doel hebt. Om mee te doen aan onze reformer (apparaat) pilates groepslessen adviseren wij om eerst enkele individuele sessies te volgen.

 

Maak kennis met Pilates bij Body Boutique

Vraag direct online jouw (start)informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Body Boutique is het alternatief voor fitness in Genk en is dé plek voor Yoga, Pilates en Afslanken. Bij Body Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Nieuws

 • Karma weken bij Body Boutique Genk

  Verbrand calorieën, balanceer jouw lichaam en ziel!

  Lees meer
 • Nieuwe Website

  Welkom op onze nieuwe website, kijk gerust even rond en laat ons weten wat jij ervan vindt.

  Lees meer
Meer nieuws
 • PILATES

  P I L A T E S

  Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse. Het powerhouse omvat de buikspieren, de onderrug en de bilspieren.

  Lees meer
 • YOGA

  Y O G A

  Yoga is een trainingsvorm die fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen verbindt om je lichaam gezonder en sterker te maken.

  Lees meer
 • AFSLANKEN

  A F S L A N K E N

  Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.