• header

Afslankbehandeling

Vacustep/vacubike infrared: Vacuumtherapie zorgt voor een bloed- en lymfevatengymnastiek waardoor je sneller zichtbaar resultaat krijgt: verlies centimeters en verstevig je huid. Matige beweging. Infraroodtherapie verhoogt het metabolisme en werkt nog 48u na.

Fit Bodywrap: spectaculaire ontspannende behandeling uit Amerika waar je na 5 beurten reeds zichtbaar resultaat krijgt: ideaal om te verstevigen en cellulite te verminderen.

Vacustyler en styling capsule: verleng het effect van je behandeling op een ontspannende manier.

Voedingsprogramma: Heb jij bepaalde voedingswensen (vegan, paleo o.a.) of heb jij bepaalde voedselintoleranties? Wij maken een programma op jouw maat voor het aantal kilo’s die jij wil afvallen. Zonder shakes en met koolhydraten! Wekelijks coachinggesprek.

 

Maak kennis met Afslanken bij Body Boutique

Vraag direct online jouw (start)informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Body Boutique is het alternatief voor fitness in Genk en is dé plek voor Yoga, Pilates en Afslanken. Bij Body Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Nieuws

 • Karma weken bij Body Boutique Genk

  Verbrand calorieën, balanceer jouw lichaam en ziel!

  Lees meer
 • Nieuwe Website

  Welkom op onze nieuwe website, kijk gerust even rond en laat ons weten wat jij ervan vindt.

  Lees meer
Meer nieuws
 • PILATES

  P I L A T E S

  Pilates verlengt je spieren en versterkt je powerhouse. Het powerhouse omvat de buikspieren, de onderrug en de bilspieren.

  Lees meer
 • YOGA

  Y O G A

  Yoga is een trainingsvorm die fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen verbindt om je lichaam gezonder en sterker te maken.

  Lees meer
 • AFSLANKEN

  A F S L A N K E N

  Wat wordt het ineens eenvoudiger met een afslankcoach aan je zijde! Wij bieden diverse programma’s afhankelijk van jouw doel.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.