Yogirya

Yogirya: Crossfit yoga – Fitness Fusion

Hou jij van yoga? Hou jij van crossfit? Hou jij van hitt (high intensity interval training)? Dan is deze les wellicht jouw ding!

Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell) . In Yogirya doen we een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld.

5 x 4 is bij ons een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren die steeds in blokken van 4 minuten ervoor gaan zorgen dat jij op het einde van de les minimum 600 kcal hebt verbruikt. Met gebruik van een aangepaste kettlebell kies je zelf je intensiteit die geschikt is voor jouw spieren. Ìs jouw conditie nog niet top? Kom ervaren hoe de muziek jou tot het uiterste drijft!

Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching, zodat je als herboren naar huis gaat!

Dit is een leuke workout voor iedereen, jong en oud, die houdt van een uitdaging!

Courage is like a muscle. We strengthen it by use.

“Wowww… gisteren mijn eerste les gehad! Helemaal wat ik nodig had… tot aan mijn grenzen gaan en zelfs net erover… mijn hoofd leegmaken/ geen tijd om na te denken… even alles geven!! En blij om dan onverwachts nog een bekend gezicht te zien! ? Dankjewel Niki Hendrikx en tot volgende week! ? En dankjewel L. M. voor de nodige motivatie en druk! ???

K. C., reactie na de eerste les

yogiry trio met logo

Yogirya voordelen

-geschikt voor beginners

-spierverstevigend

-conditie

-Motiverend

-relaxatie

Deze lessen gaan door op: di 20u en za 10u30

Wil jij graag instructeur worden? Contacteer ons! www.yogirya.com

Contacteer ons en ontdek welke lessen bij jou passen

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van Tips & Promoties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!